Ehdot

Yleiset Ehdot

Frequence for Life tarjoaa sinulle palveluja tässä sopimuksessa kuvattujen ilmoitusten, ehtojen ja edellytysten mukaisesti. Lisäksi sinun on noudatettava kyseisiin palveluihin sovellettavia sääntöjä, ohjeita, käytäntöjä, ehtoja ja edellytyksiä ennen niiden käyttämistä. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä verkkosivustoa ja näitä ehtoja.

Ennen kuin jatkat, lue tämä sopimus, sillä verkkosivuston käyttäminen, selaaminen tai muu sen käyttö merkitsee, että hyväksyt kaikki tämän sopimuksen ehdot.

Et saa ladata, levittää tai muuten julkaista mitään sisältöä, tietoja tai muuta materiaalia tämän verkkosivuston kautta.

sisältää vikoja, viruksia, matoja, ansoja, troijalaisia hevosia tai muita haitallisia koodeja tai haitallisia ominaisuuksia; on herjaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, rivoa, säädytöntä, siveetöntä, pornografista, syrjivää tai voi johtaa siviili- tai rikosoikeudelliseen vastuuseen Yhdysvaltojen tai minkä tahansa muun maan lakien mukaan; tai
rikkoo tai loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia, patentteja, tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, liikesalaisuuksia tai muita omistusoikeuksia.

Frequence for Life saattaa antaa sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotta voit käyttää tiettyjä tämän verkkosivuston osia. Joka kerta, kun käytät salasanaa tai tunnusta, sinun katsotaan olevan oikeutettu pääsemään ja käyttämään sivustoa tämän sopimuksen ehtojen mukaisella tavalla. Frequence for Life ei ole velvollinen tutkimaan tällaisen pääsyn tai sivuston käytön lähdettä.

Tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti Frequence for Life myöntää sinulle tällä hetkellä rajoitetun, peruutettavissa olevan, ei-siirrettävissä olevan ja ei-yksinomaisen lisenssin päästä verkkosivustolle ja käyttää sitä näyttämällä sitä selaimessasi ainoastaan ostotarkoituksiin eikä mihinkään kaupalliseen käyttöön tai kolmannen osapuolen puolesta tapahtuvaan käyttöön, ellei Frequence for Life ole nimenomaisesti etukäteen sallinut sitä.

Ellei yrityksemme ole nimenomaisesti etukäteen antanut lupaa, kaikki materiaalit, mukaan lukien kuvat, tekstit, kuvitukset, mallit, kuvakkeet, valokuvat, ohjelmat, musiikkileikkeet tai -lataukset, videoleikkeet sekä kirjallinen ja muu materiaali, jotka ovat osa tätä verkkosivustoa (yhdessä ”Sisältö”), on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Et saa jäljentää, levittää, näyttää, myydä, vuokrata, siirtää, luoda siitä johdannaisia teoksia, kääntää, muokata, kääntää, purkaa, purkaa, purkaa tai muulla tavoin hyödyntää tätä verkkosivustoa tai mitään sen osaa, ellei yrityksemme ole nimenomaisesti antanut siihen kirjallista lupaa.

Et saa käyttää sivustolla annettuja tietoja kaupallisesti tai käyttää sivustoa muuhun liiketoimintaan. Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta, sulkea tilejä ja peruuttaa tilauksia oman harkintamme mukaan, mukaan lukien rajoituksetta,

Olet yksin vastuussa kaikesta pääsystä ja käytöstä tälle verkkosivustolle, jota kuka tahansa käyttää sinulle alun perin annettua salasanaa ja tunnusta käyttäen, riippumatta siitä, onko tällainen pääsy tälle verkkosivustolle ja sen käyttö sinun valtuuttama vai ei, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki yhteydenotot ja lähetykset sekä kaikki tällaisesta pääsystä tai käytöstä johtuvat vastuut (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, taloudelliset vastuut).

Lisäksi olet yksin vastuussa sinulle osoitetun salasanan ja tunnuksen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden suojaamisesta. Sinun on välittömästi ilmoitettava Frequence for Life -järjestölle kaikista salasanasi tai tunnuksesi luvattomasta käytöstä tai muista tämän verkkosivuston turvallisuutta koskevista rikkomuksista tai uhista.