Tervetuloa kvanttiparantamisen maailmaan

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä QUEX ED- ja QUEX S -laitteet.

Tarvittaessa apua osamaksusuunnitelman laatimisessa.

QUEX ED

Mukaan lukien koulutus ja tuki

Suuri paketti niille, jotka haluavat parasta ylimääräisellä kaikella. Viisi kertaa tehokkaampi kuin kaksi muuta versiota.

QUEX ED

Leasing noin 570 € + alv kuukaudessa

Käteisostoilla 23 500 € + alv

Iso paketti, jossa kaikkea ylimääräistä. Niille, jotka haluavat parasta ja kaikki mukana QUEX ED NEW-PACK. Mukana perusteellinen peruskoulutus ja ruotsinkielinen tuki.

Tämä on rajaton siinä, mitä voit tehdä. Tehokkaat laitteet, joita suositellaan niille, jotka haluavat tai joilla on klinikka ja asiakkaat.

Markkinoiden edistynein ja tehokkain laite. Siinä on yksinkertaisia ​​automaattisia ohjelmia, joten voit aloittaa päivästä 1. Mutta voit myös oppia pitkään koko energiajärjestelmästämme kaikilla tasoilla. Tunteet, henkiset ja fyysiset. Tietysti voit ostaa sen suoraan tai on ostoleasing.

Varaa aika kierrokselle

QUEX S MODULILLA

Mukaan lukien koulutus ja tuki

Välipaketti. Niille, jotka haluavat aloittaa pienemmillä laitteilla, lisää ja laajenna kahdella ylimääräisellä moduulilla.

QUEX S

Leasing noin: 270 € + alv kuukaudessa

Käteisostoilla 10300 € + alv.

Keskipaketti on todella hyvä niille, jotka haluavat vähän enemmän kuin perusasiat, mutta eivät silti halua ostaa ylimääräistä kaikkea. QUEX S -UUSI PAKETTI Peruskurssi ja 2 uskomattoman hyvää vaihtoehtoa ohjelmia työskenneltäväksi ja kanssa samaan aikaan, joten voit työskennellä 3 ohjelmassa ja tasolla samaan aikaan. Olen täällä tukenasi, ja olet osa yksityistä ryhmää FB:ssä, jotta olet mukana Kvanttiterapeuttien kontaktiverkostossa. Tietysti voit ostaa sen suoraan tai on ostoleasing..

Varaa aika kierrokselle

QUEX S

Mukaan lukien koulutus ja tuki

Pieni paketti. Niille, jotka haluavat aloittaa yksinkertaisella edullisilla laitteilla, mutta mahdollisuus päivittää.

QUEX S

Leasing noin: 210 € + alv kuukaudessa

Käteisostoilla 8250 € + alv.

Peruspaketti. Uskomattoman edullinen QUEX S. Peruskurssi ei sisälly hintaan, ja se maksaa 700 euroa sisältäen käsikirjan. Tietysti voit ostaa sen suoraan tai on ostoleasing.

Varaa aika kierrokselle

Taajuuslaitteiden tarjonta on viidakko, josta on vaikea valita ja tietää mikä on tärkeää.

Olen valinnut työskentelyn tehokkuudella, laadulla ja turvallisuudella sekä loputtomilla mahdollisuuksilla, jotka tuottavat tuloksia; siksi olen päättänyt työskennellä Quantum Healing -laitteiden luojien ja keksijöiden kanssa.

QUEX ED:n tai QUEX S:n ostaminen on helppoa, kun sinulla on liiketoimintaa..
Teemme yhteistyötä Svea Ekonomin kanssa ja tarjoamme osamaksuratkaisuja.

Frequence for Life AB on alkuperäisen QX-WORLD -yhtiön pääedustaja , olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle QUEX ED- ja QUEX S /Biofeedback -laitteet. Tämä tarkoittaa, että olemme valmiita auttamaan uusimpien QUEX ED- tai QUEX S -mallien ostamisessa suoraan meidän kauttamme ja koulutamme sinut, joka haluaa aloittaa laitteen käytön työvälineenä. Saat tukea ja apua. Ota nyt suuri harppaus tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Investoi laitteisiin, sinulle ja yrityksellesi, tai sinulle ja terveydelle.

Meillä on QUEX ED, laitteiden Rolls Royce, joka on huomattavasti päivitetty EDUCTOR. Sitten on QUEX S, joka on huomattavasti päivitetty versio SCIO:sta.

Olemme käytettävissä tukena ja neuvojana aloittaaksesi koulutuksen ja työskentelyn markkinoiden edistyneimpien ja jännittävimpien Biopalautelaitteiden kanssa.

Kuten yllä näet, olemme antaneet esimerkkihintoja tulevaisuuden lääketieteen, Quantum Healing Technologiesin, laitteiden leasing-sopimuksille vuokraamiseen. Nämä vaihtelevat sen mukaan miten pitkä vuokrasopimus on. milloin valitset vuokrasopimuksen jakamiseen. Tässä esimerkissä olemme valinneet 60 kuukautta.
Peruskurssiin sisältyy käsikirja ja siihen liittyvät elokuvat.
Halukkaille on helposti saatavilla lisäkoulutusta. Hinnat on ilmoitettu euroina.
Kun leasing-aikasi on umpeutunut, on maksettava 5 % jäännösarvo, jolloin omistat laitteesi.

QUEX ED

Hankinta ja leasing tiedustelu

Tilaa Anna-Karin Holm Perrin, Frequence For Life's Uutiskirjeet