Tietoa minusta

"Jokainen, joka ei ole järkyttynyt kvanttifysiikasta, ei ole ymmärtänyt sitä!"

Niels Bohr (1885 – 1962)

Anna-Karin Holm Perrin
Add Your Tooltip Text Here

Asun maaseudulla vanhassa maalaistalossa, pienessä kylässä luonnon keskellä. Rakastan aurinkoa ja lämpöä, kauniita paikkoja ja muotoilua.
Tykkään viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät ja uskovat, että kaikki on mahdollista…. ihmisestä tulee sellainen kuin ihmiset, joiden kanssa viettää aikaa, kuten sanonta kuuluu.

Mutta tie tänne ei ole ollut suoraviivainen. Syksyllä 2012 sairastuin pahasti punkin pureman jälkeen. Se alkoi niskan jäykkyydellä ja päättyi siihen, että olin täysin vuodepotilaana kovien vartalokipujen vuoksi ja tarvitsin ympärivuorokautista hoitoa. Antibiootit eivät auttaneet. Ainoa asia, mitä terveydenhuolto pystyi tarjoamaan sietämättömään kipuuni, olivat masennuslääkkeet ja kipulääkkeet. Mikään ei auttanut, ja olin enemmän tai vähemmän romuna.

Kuulin terapeutista, joka työskenteli kvanttilääketieteen parissa. Tästä tuli oljenkorteni. Ensimmäisen hoidon jälkeen tunsin positiivista muutosta, joten jatkoin tämän terapiamuodon käyttöä. Parani ja parani ja aloin hiljalleen tunnistaa itseni.

Päätin ostaa oman laitteen, jotta voisin hoitaa itseäni, koska tajusin nopeasti, että tämä oli tulevaisuuden lääketiede. Sain takaisin voimani, mieleni ja kehoni toiminnot. Perhe ja ystävät ilmoittautuivat vapaaehtoisiksi koehenkilöiksi, ja se oli menoa ja meininkiä.

Sen sijaan, että minulla olisi ollut pyörätuolipalvelu Gran Canarian lennolla vuonna 2014, otin seuraavana vuonna laitteeni käsimatkatavaroihini ja liikuin lähes esteettä matkallani kohti aurinkoa. Laitteesta, minun biopalautelaitteestani, tuli elämäni paras investointi.

Yritys, joka kehitti tämän ilmiömäisen laitteen, on nimeltään QX WORLD, ja olen ylpeä siitä, että saan olla heidän edustajansa Ruotsissa, Suomessa ja Kanariansaarilla.

Anna-Karin Holm Perrin
kvanttiparantamisen

Tilaa Anna-Karin Holm Perrin, Frequence For Life's Uutiskirjeet