Biofeedback

Tasapainottaminen uusilla QUEX ED:llä ja QUEX S:llä (Quality User Experience) on kvantti-lääketieteellinen tasapainotuslaite, jonka Bill Nelson ja hänen kansainvälinen tutkimusryhmänsä ovat kehittäneet yli 40 vuoden aikana. QUEX ED on uusi ”Rolls Royce” kaikkien biofeedback-laitteiden joukossa. Sen avulla voimme mitata, analysoida ja tasapainottaa värähtelyjä ja taajuuksia elimissämme ja koko sähkömagneettikentässämme, kehossamme, mielessämme ja tunteissamme.

Tiede takana

Reaktiosi on kuitenkin riittävä, jotta QUEX ED tai QUEX S lukee kehosi reaktion.

Tervetuloa käyttämään uusimman sukupolven Quantum Healing -teknologiaa, Biofeedback Systems -järjestelmää. Olemme vuosikymmenten ajan olleet vaihtoehtoisen lääketieteen markkinajohtaja, ja uusimmalla QUEX ED:llä määrittelemme uudelleen sen, mitä tiedämme lääketieteestä, terveydestä ja hyvinvoinnista.

Koostumme kaikki energiasta. Säteilemme sähkömagneettisia kenttiä kehomme molekyylivärähtelyjen seurauksena. Terveellä solulla on tietty värähtely riippuen siitä, missä se sijaitsee kehossa, ja juuri tämän QUEX ED ja QUEX S voivat lukea ja tulkita auttaakseen kehoa tasapainottamaan itsensä. Erilaiset aineet kehossa tuottavat erilaisia trivektorimuotoja. 

Kaikkien yleisten bakteerien, virusten, loisten, vitamiinien, kivennäisaineiden, taudinaiheuttajien ja luonnonlääkkeiden trivektorispektrit (yli 11 000) kaikilla alueilla ovat nyt tietokannassa, joihin QUEX ED:llä ja QUEX S:llä on pääsyoikeus, ja antavat meille tärkeää tietoa.

Tasapainottaminen

Tervetuloa käyttämään uusimman sukupolven Quantum Healing -teknologiaa, Biofeedback Systems -järjestelmää.

Kun suoritamme tasapainotuksen sinulle, teemme ensin testin, jossa lähetämme kaikki tietokannan trivektorimuodot yksitellen kehoon. Tietokannassa on yli 11 000 erilaista trivektorimuotoa. Kun kehosi vastaanottaa ne, se reagoi kuin olisit alttiina aineelle tai tunteelle. Mutta et tunne sitä, koska lähetys on aktiivinen vain muutaman sekunnin sadasosan. 

Reaktiosi on kuitenkin riittävä, jotta QUEX ED tai QUEX S lukee kehosi reaktion. Jos arvo poikkeaa normaalista, voimme nähdä, että se on joko jotain, jota tarvitset tai josta pitäisi päästä eroon. Jos sinulta puuttuu jotain, voimme tarjota sen kehollesi sähkömagneettisen kentän muodossa ja muistuttaa kehoasi  miten sen tulisi värähdellä. Jos sinun on päästävä jostain eroon, kuten mikro-organismeista tai toksiineista, voimme lähettää trivektorivärähtelya joka stimuloi kehoa pääsemään eroon haitta-aineista.

Trivektorimuotojen avulla voimme säätää epätasapainoa, joka aiheuttaa erilaisia ei-toivottuja oireita – tai laukaisee kehon itseparantumisprosesseja. Se, mitä kutsumme sairaudeksi, on oikeastaan vain pysähdys virtauksessa. Kun kehosi ja mielesi saavat oikeat olosuhteet ja tarvisemansa avun, se voi korjata itsensä.

Kehosi on loistava! QUEX ED tai QUEX S ei hoida sairauksia, vaan korjaa ja ehkäisee epätasapainoa ja stressitiloja, jolloin asiakas voi paremmin ja pääsee eroon oireistaan.

Koko aaltojen ja taajuuksien kirjo on käytettävissäsi ja sinulla on loputtomasti mahdollisuuksia hyödyntää sitä monivuotisen asiantuntemuksemme ja korkeasti koulutettujen Biofeedback Quantum -terapeuttiemme avulla ympäri Ruotsia. On aika laittaa itsesi etusijalle ja tehdä positiivinen muutos. 

Klikkaa tästä vierailemaan QX World -sivustolle, jotka ovat luoneet ja keksineet Quantum Frequency Device -laitteen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja QUEX-laitteen esittelyn.

Muistuta kehoasi

Biofeedback-hoidon tärkeimmät hyödyt

Krooninen tulehdus ja paljon muuta ovat esimerkkejä siitä, mitä voimme muistuttaa kehoa ratkaisemaan. Muistakaa, että kaikki ei-toivotut oireet ovat tukoksia, ei mitään muuta riippumatta siitä, miksi niitä kutsutaan.

Tilaa Anna-Karin Holm Perrin, Frequence For Life's Uutiskirjeet